Bănci și Asigurări

Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, vine la conferinţa „România 100 de Ani de Business” de la Braşov

Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, vine la...
04.05.2018, 15:19 629

În anul Centenarului, Banca Transilvania împreună cu Ziarul Financiar, realizează o retrospectivă a business-ului românesc şi încearcă să găsească soluţii care să ajute antreprenoriatul să se dezvolte în următorii 100 de ani.

   Astfel vor fi organizate o serie de evenimente intitulate România 100 de Ani de Business în 12 oraşe din România la care sunt aşteptaţi antreprenori, economişti, sociologi, jurnalişti care vor dezbate soluţii şi idei de generare a creşterii economice.

 

 Primul eveniment din această serie de conferinţe va avea loc în Braşov, în data de 10 mai.

Conferinţa va fi moderată de Cristian Hostiuc, director editorial al Ziarului Financiar, iar printre speakeri se număra Omer Tetik- CEO Banca Transilvania, Alex Milcev, Partener, Lider al departamentului de Asistenţă Fiscală & Juridică, EY România şi Lajos Vajda- Director Asimcov şi Clustero.

    Scopul acestui proiect este de a află de ce este nevoie pentru că România de mâine să fie mai bună decât România de azi şi ce idei şi soluţii se pot găsi

 Câteva întrebări la care se va răspunde în cadrul acestor evenimente:

 •          Cum facem că România să recupereze decalajul economic şi de dezvoltare pentru a ne apropia mai mult de media Uniunii Europene?

 •          Cum facem că România să trăiască mai puţine extreme şi să îşi dezvolte mult mai mult o clasă de mijloc şi o clasă de antreprenori care să ajungă pilonul de bază în business şi în societate?

 •          Cum facem că ideile fiecărui român care vrea să devină antreprenor să se transforme într-un business?

   

 

  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO