Bănci și Asigurări

OTP Leasing ţinteşte o cotă de piaţă de 5% şi urmăreşte susţinerea IMM-urilor şi a sectorului agricol

OTP Leasing ţinteşte o cotă de piaţă de 5% şi...

Autor: Mediafax

24.10.2017, 00:00 176

OTP Leasing urmăreşte din punct de vedere strategic cu precădere susţinerea sectorului agricol şi a IMM-urilor, ţintind în următoarea perioadă o cotă de piaţă de 5%, susţine Toni Tătaru, CEO al OTP Leasing. OTP Leasing a înregistrat în ultimul an o creştere de aproximativ 50% raportată la volumul de finanţări acordate anterior, clienţii companiei provenind atât din segmentul corporate, cât şi IMM-uri.

Majoritatea contractelor încheiate vizează produsele de leasing destinate segmentului de echipamente.  OTP Leasing a decis să introducă trei noi produse de leasing financiar pentru persoanele juridice: Agri Leasing - pentru agricultori, Fast Approval - pentru IMM şi Trucks Leasing - pentru finan­ţarea autocamioanelor noi şi second-hand. Agri Leasing le oferă producătorilor optimizări de costuri şi scadenţar adaptat sezonului agricol.

Scopul Fast Approval este facilitarea accesului rapid al IMM-urilor la finanţare. Fast Approval este un produs cu aprobare rapidă pentru finanţare auto ce permite o pre-aprobare instant.

 Al treilea produs oferit, Trucks Leasing, vine în special în sprijinul transportatorilor auto. Produsul este optimizat să ofere cele mai bune condiţii de finanţare pentru achiziţia de autocamioane noi şi second-hand. OTP Leasing aniversează 10 ani de activitate pe piaţa din România. OTP Leasing a fost înfiinţată în anul 2007 şi face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO