Bănci și Asigurări

PAID a numit un vicepreşedinte în conducerea administrativă

PAID a numit un vicepreşedinte în conducerea...

Autor: Liviu Popescu

17.12.2015, 00:00 249

PAID, companie care deţine monopolul pe segmentul asigurărilor obligatorii ale locuinţelor, l-a numit în funcţia de vicepreşedinte al conducerii administrative pe Gabriel Marcu, care până în prezent ocupa funcţia de membru al Consiliului de Administraţie (CA), potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial.

Numirea în această funcţie trebuie mai întâi aprobată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Funcţia de vicepreşedinte era vacantă din octombrie 2014, de când Francois Coste, care ocupa atunci această funcţie, a fost numit preşedinte al CA. Coste era vicepreşedinte al CA din septembrie 2013. Marcu a fost numit în funcţia de membru al CA în primăvara anului 2013. El este directorul diviziei juridice la Generali România din primăvara anului 2012.

Anterior el lucrase în cadrul Credit Europe Asigurări-Reasigurări timp de patru ani. Ceilalţi trei membri ai CA PAID sunt Efraim Naimer, Alexander Adamescu şi Mesut Yetiskul. Conducerea executivă a PAID este asigurată de Nicoleta Radu-Neacşu, care a primit în primăvara anului 2014 avizul Autorităţii pentru a ocupa această funcţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO