Poliţele de asigurare pot fi plătite cu cardul de luna viitoare. Allianz-Ţiriac îşi dotează cei aproape 3.000 de agenţi cu POS-uri

16 mar 2016 Autor: Anelis Baciu

Clienţii Allianz-Ţiriac, cel mai mare asigurător local, îşi pot plăti de luna viitoare poliţele cu cardul direct la agenţii de vânzare, în condiţiile în care compania germană a decis să echipeze forţa proprie de vânzare cu POS-uri mobile, potrivit informaţiilor ZF.
 
Allianz-Ţiriac este compania de asigurări cu cea mai mare reţea teritorială de vânzări formată din aproape 3.000 de agenţi în Bucureşti şi în ţară. Dotarea cu POS-uri mobile a celor apoape 3.000 de oameni se va face treptat şi în colaborare cu MasterCard şi o bancă accepta­toare. Cel mai probabil MasterCard va sub­venţiona POS-urile, în condiţiile în care utilizarea mai vastă a cardurilor este printre priorităţile procesatorului de plăţi şi totodată o sursă de business. Totodată, într-un interviu acordat recent ZF, Cosmin Vladimirescu, şeful MasterCard, a afirmat existenţa unor discuţii cu un asigurător, fără a menţiona numele companiei.
 
Introducerea POS-urilor mobile la agenţii din teren este o premieră în industria locală de asigurări. Po­sibilitatea plăţii cu cardul la agenţii de asigurare este de regulă întâlnită în ţările dezvoltate din Europa, în Asia, dar şi în SUA.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Allianz-Tiriac
, posuri
, agenti
, allianz
, tiriac
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide