Bănci și Asigurări

Poloneza numită de NN Asigurări în fruntea operaţiunilor locale a primit avizul ASF

Anna Grzelonska

Anna Grzelonska

Autor: Anelis Baciu

23.11.2017, 00:00 430

Anna Grzelonska, poloneza numită de NN Asigurări în fruntea operaţiunilor locale, a fost avizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Olandezii de la NN anunţaseră numirea Annei Grzelonska la finalul lunii mai a acestui an, în locul lui Marius Popescu, care a preluat conducerea NN Turcia.

Înainte de a veni la cârma NN Asigurări, Anna Grzelonska a fost director de operaţiuni al Nationale Nederlanden Polonia. Anna Grzelonska lucrează în cadrul grupului olandez NN din 2008, ocupând poziţia de director de marketing şi comunicare şi având responsa­bilităţi în aria comercială până în anul 2014, când a fost numită director de operaţiuni al companiei Nationale Nederlanden din Polonia.

Potrivit afirmaţiilor NN, noua şefă a companiei din România a avut un rol cheie în repoziţionarea NN pe segmentul de bancassurance în Polonia. Compania din Polonia a olandezilor de la NN are afaceri de peste 310 mil. euro, adică de două ori mai mult decât asigurătorul deţinut local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO