Bănci și Asigurări

Problemele la cea mai mare bancă germană continuă: Deutsche Bank îşi schimbă din nou executivii, după numai 18 luni

Problemele la cea mai mare bancă germană continuă:...

Autor: Ştefan Stan

03.04.2017, 16:47 656

Deutsche Bank îşi schimbă din nou executivii, în condiţiile în care caută un nou CFO, care să remodeleze afacerile globale ale băncii, pentru a doua oară în 18 luni, scrie MarketWatch.

Trezorierul grupului german, Alexander von zur Muehlen, aflat în funcţie încă din 2009, va părăsi poziţia şi se va întoarce în cadrul băncii de investiţii, unde a lucrat anterior, potrivit unor surse citate de MarketWatch.

Mişcarea, care va fi anunţată oficial săptămâna viitoare, înseamnă că von zur Muehlen va continua să lucreze pentru actualul CFO Marcus Schenck, care va fi co-head al diviziei revizuite a băncii de investiţii, după ce încă un CFO va fi numit.

Banca de Investiţii, care este cea mai mare divizie a Deutsche Bank, este restructurată pentru a cuprinde şi divizia de trading, care a fost separată de ramura de consiliere şi divizia bancară de tranzacţii la finalul anului 2015.

Potrivit planurilor déjà făcute, ar urma să fie construite noi birouri pentru şefii care vor conduce noua divizie de investiţii, şi anume Schenck, alături de Garth Ritchie, care în prezent este şef pe divizia de pieţe. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO