Radu Dumitrescu, Deloitte România: Procesul de consolidare pe piaţa bancară va continua: 2018 poate să fie un an record în ceea ce priveşte tranzacţiile finalizate

5 oct 2017 Autor: Claudia Medrega

Consolidarea pieţei bancare va continua cu siguranţă, iar 2018 ar putea să fie un an record în ceea ce priveşte tranzacţiile finalizate, dacă ne uităm la proiectele aflate acum în derulare, afirmă Radu Dumitrescu, partener servicii suport în tranzacţii la Deloitte România.

„Cred că vom vedea câteva tranzacţii finalizate în a doua parte a anului şi, cel mai probabil, în 2018 (tranzacţii care deja au fost începute), prin care jucători existenţi pe piaţă să preia alţi jucători şi/sau să vedem jucători noi care să încerce consolidarea jucătorilor mai mici existenţi. Se poate de altfel întâmpla ca 2018 să fie un an record în ce priveşte numărul de tranzacţii în­che­iate în sec­torul financiar, dacă ne referim doar la industria ban­cară“, a decla­rat spe­cia­listul De­loitte pen­tru A­­nua­rul Fin­an­ciar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Deloitte
, tranzactii
, consolidare
, finalizare
, piata bancara
, record
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide