Bănci și Asigurări

​Radu Hanga, de la Banca Transilvania, a fost numit membru provizoriu în board-ul Bursei de Valori Bucureşti

​Radu Hanga, de la Banca Transilvania, a fost numit...

Autor: Liviu Popescu

01.08.2017, 12:28 1208

Radu Hanga, director executiv strategie-coordonare al grupului financiar Banca Transilvania, a fost numit ieri membru provizoriu în consiliul Bursei de Valori Bucureşti, pe poziţia rămasă vacantă în urma decesului lui Cristian Micu.

“Radu Hanga va începe exercitarea atribuţiilor aferente acestei poziţii după validarea sa individuală de către Autoritatea de Supraveghere Financiară”, menţionează BVB, emitent cu 261 mil. lei capitalizare.

Radu Hanga, 46 de ani, a demisionat la finele lunii iunie din funcţia de membru al consiliului de administraţie al Boromir Prod Buzău (SPCU). El a demisionat în aprilie în funcţia de administrator la SIF Moldova, el fiind ales la începutul lunii aprilie în boardul SIF Oltenia.

“Ca urmare a cererii depuse de acţionarul Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, procesul vizând nominalizarea definitivă a membrului Consiliului Bursei de către Adunarea Generală a Acţionarilor urmează să fie realizat în termenii legali, precum şi potrivit solicitării, şi se va desfăşura în mod independent de numirea membrului provizoriu”, adaugă BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO