Raiffeisen Bank face schimbări în conducerea executivă. Mihail Ion va fi noul CFO, iar Bogdan Popa preia conducerea diviziei Operaţiuni şi IT

17 mar 2017 Autor: Claudia Medrega

Consiliul de Supraveghere al Raif­feisen Bank l-a nominalizat pe Bogdan Popa să preia conducerea diviziei Operaţiuni şi IT, în timp ce Mihail Ion va fi noul CFO (Chief Financial Officer) al băncii din România, plasată pe locul patru în topul după active.

Noile nominalizări vor deveni efective după obţinerea tuturor avizelor şi a autorizării din partea Băncii Naţionale a României.

Schimbările în conducerea execu­tivă a Raiffeisen Bank România vin du­pă plecarea lui Carl Rossey din poziţia de vicepreşedinte al Diviziei Operaţiuni şi IT, după 12 ani. Rossey, unul dintre cei mai longevivi bancheri din direc­to­ratul Raiffeisen, a părăsit banca din România pentru a prelua o altă poziţie în străinătate.

Până acum Bogdan Popa a fost CFO al Raiffeisen România şi a condus di­vi­zia de Control Financiar şi Conta­bi­litate, iar Mihail Ion a fost direc­tor exe­cu­tiv pentru corporaţii me­dii şi sector public, potrivit informa­ţiilor transmise de Raiffeisen România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Raiffeisen Bank
, conducere
, operatiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide