Romcarton construieşte o fabrică de carton lângă Bucureşti cu un credit de 23 mil. euro de la BCR

18 mai 2017 Autor: Mediafax

Romcarton, parte a Grupului Rossmann, unul dintre liderii europeni în producerea ambalajelor din carton ondulat, a obţinut un credit de 23,4 mil. euro de la BCR pentru construcţia unei fabrici în judeţul Ilfov. 

Facilitatea a fost aprobată la începutul lunii martie şi este folosită pentru construcţia unei noi fabrici de carton ondulat în Popeşti-Leordeni - Ilfov, care se va întinde pe o suprafaţă de peste 3,4 hectare. Proiectul va fi finalizat până la sfârşitul anului 2017, investiţia totală ridicându-se la 27,5 mil. euro, spune BCR.

Romcarton este primul producător de ambalaje de carton ondulat din România, având o experienţă de aproape 30 de ani în industria de profil, iar clienţii companiei provin din industria alimentară şi a bunurilor de larg consum.

Compania face parte din grupul european Rossmann, care mai deţine în România şi fabrica Ambro Suceava. La nivel mondial, Rossmann operează 25 de fabrici, dintre care 22 în Europa şi 3 în Africa, cu o capacitate de producţie de 500.000 tone de carton ondulat şi 300.000 tone hârtie. Mediafax

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.05.2017

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, bcr
, credit
, fabrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide