Schimbări la vârful Omniasig: şeful de BCR Leasing intră în CA, iar CFO-ul de la Asirom este numit vicepreşedinte al directoratului

20 iun 2016 Autor: Anelis Baciu

Omniasig, cea mai mare companie de asigurări generale anul trecut deţinută de grupul austriac VIG, va avea doi noi membri în consiliul de supraveghere şi directorat, compania depunând documentaţia necesară la ASF pentru numirea în funcţia de membru al consiliului de supraveghere a lui Bogdan Speteanu, actualul director general al BCR Leasing, şi a lui Marek Golebiewski pentru poziţia de vicepreşedinte al directoratului.

Polonezul Marek Golebiewski va prelua şi con­du­cerea departamentului financiar, el fiind numit şi CFO. Golebiewski a fost adus de la Asirom, com­panie aflată tot în grupul VIG, unde a ocupat tot funcţia de CFO. El îl înlocuieşte pe Rafal Mosionek, care a lucrat pentru Omniasig timp de trei ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2016

 
Cuvinte cheie:
Omniasig
, conducere
, asigurari
, directorat
, CFO
, consiliul de administratie
, ASF
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide