Bănci și Asigurări

Şeful Eurobank: „Procesul legat de căutarea unui partener strategic pentru Bancpost este în desfăşurare. Explorăm toate opţiunile strategice“

Fokion Karavias, CEO Eurobank Group

Fokion Karavias, CEO Eurobank Group

Autor: Claudia Medrega

12.05.2017, 00:05 705
Procesul legat de căutarea unui partener strategic pentru Bancpost este în desfăşurare, urmând să fie analizate toate opţiunile strategice  pentru bancă, iar termenul pentru luarea unei decizii este acest an.
 
„Procesul este în desfăşurare. Intenţionăm să explorăm toate optţiunile strategice pe care le avem pentru Bancpost. Vom analiza care sunt optţiunile şi vom decide“, a declarat Fokion Karavias, CEO Eurobank Group. El a amintit că deadline-ul pentru luarea unei decizii este anul acesta.
 
Şeful Eurobank participă la reuniunea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) care se desfăşoară în Cipru.
 
Eurobank este presată de creditorii internaţionali ai Greciei să vândă băncile deţinute în afara Greciei. Eurobank, acţionarul Bancpost, a început în acest an să caute un investitor pentru subsidiara din România. Bancherii de investiţii de la HSBC au lansat pe piaţă intenţia de a găsi un cumpărător/investitor pentru Bancpost, o bancă de top 10 din România, unul dintre activele bancare cele mai valoroase scoase la vânzare de pe piaţa românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO