Bănci și Asigurări

Şerban Toader, Senior Partner KPMG: Aş vrea ca pe fiscalitate lucrurile să fie clare, să nu apară surprize

Şerban Toader, Senior Partner KPMG: Aş vrea ca pe...

Autor: Ştefan Stan

19.01.2017, 09:38 325

Obiectivul nostru pentru anul acesta este să desfăşurăm o activitate profitabilă, să facem bani, deşi în ultima perioadă astfel de concepte au început să aibă o conotaţie negativă, parcă să îţi fie ruşine că vrei să faci bani. Obiectivele noastre ca mediu de afaceri nu sunt diferite faţă de celelalte segmente ale societăţii. Sper ca noul an să fie mai bun decât cel care tocmai s-a încheiat. Ne dorim să ne fie mai bine şi în activitatea de zi cu zi, a declarat Şerban Toader, senior partner KPMG, în cadrul conferinţei ”Intrăm într-o nouă eră a fiscalităţii?”

”Ne dorim o infrastrucutră eficientă, pe care să o folosim nu doar în weekend când mergem la munte, ci de luni până vineri, un sistem educaţional de sănătate, pentru că noi validăm de fapt calitatea acestui sistem prin angajările pe care le facem. Sănătatea, care este cel mai bun activ al nostru şi al angajaţilor noştri, pentru că o stare fizică şi psihică bună e crucială pentru a fi capabili să muncim şi să ne bucurăm de viaţă. De aceea mulţi dintre noi suntem clienţi fideli şi ai sistemului privat de sănătate”, a spus Toader. 

De asemenea, el susţine că doreşte locuri de muncă mai bune. ”Trebuie să vedem cum va contribui automatizarea şi tehnologia asupra productivităţii angajaţilor noştri şi asupra joburilor.”

”Aş vrea ca pe fiscalitate lucrurile să fie clare, să nu apară surprize”, a adăugat el. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO