Bănci și Asigurări

Silviu Udroiu este noul şef de comunicare la ASF

Silviu Udroiu este noul şef de comunicare la ASF

Autor: Roxana Pricop

26.08.2014, 15:53 939

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat că a finalizat procesul de recrutare pentru patru posturi de conducere.

ASF a înregistrat un număr de 132 de aplicaţii (cu peste 25 de candidaturi depuse pentru fiecare post), mai mult de o treime dintre acestea trecând de etapa analizei dosarelor.

Silviu Udroiu, noul şef al serviciului de comunicare, are o experienţă de peste 23 de ani în domeniul comunicării, debutând în cadrul administraţiei centrale ca ofiţer de presă la Biroul de presă al Guvernului României, evoluând ulterior, timp de 15 ani, în calitate de consultant în relaţii publice şi comunicare la firma DC Communication. Din 2011, el a coordonat activitatea de comunicare internă, externă şi de CSR a Credit Europe Bank România. Este licenţiat în Jurnalistică al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Radu Petrescu este noul director al direcţiei juridice. Cu o activitate profesională de peste 18 ani, Radu Petrescu are experienţă în domeniul asigurărilor, conducând succesiv departamentele juridice ale unor companii precum: Grupul Român de Asigurări, Generali România Asigurare-Reasigurare sau Allianţ-Ţiriac Asigurări. El a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Titu Maiorescu, precum şi programul de master în dreptul afacerilor la aceeaşi universitate, iar în prezent urmează un program de doctorat.

Lorincz Ina Magdalena este noul director al Direcţiei de autorizare-avizare sectorul asigurări. Ea are peste 20 de ani de experienţă în domeniul asigurărilor, şi doi ani petrecuţi în postura de antreprenor. În România a activat în cadrul unor companii precum: Generali, AIG sau Grawe, atât în segmentul de asigurări de viaţă, cât şi non-viaţă. A absolvit Facutatea de Finanţe, Contabilitate, Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice.

Boboc Florentina este noul director al Direcţiei de autorizare-supraveghere piaţa de capital. Ea are o experienţă de 16 ani în cadrul fostului CNVM şi ASF. A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea Finanţe Asigurări Bănci şi Burse de Valori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO