Bănci și Asigurări

Sinaia va construi o nouă telegondolă cu 7,6 milioane de euro de la Bancpost

Sinaia va construi o nouă telegondolă cu 7,6 milioane...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.10.2015, 12:01 2790

Bancpost, prin divizia sa de Corporate Banking, a acordat o linie de finanţare în valoare de 7,6 milioane euro companiei Transport Urban Sinaia pentru pentru construirea unei noi linii de telegondolăîn Sinaia pe tronsonul Cota 1400 – Cota 2000.

Transport Urban Sinaia este deţinută de Consiliul Local Sinaia. Compania administrează domeniul schiabil din Sinaia, instalaţiile de transport pe cablu, transportul public, parcările şi bazele sportive ale oraşului, pe o perioadă de 10 ani.

Ne bucurăm că Bancpost a ales să finanţeze cel mai important proiect de investiţii din istoria Transport Urban Sinaia. Noua gondolă – Gondola Carp  va avea un impact major asupraîntregului domeniu schiabil Sinaia. (...) Investiţia se află în faza de execuţie şi facem tot ce ne stă în puteri ca Gondola Carp să funcţioneze în sezonul de ski 2015-2016, a declarat Bogdan Fălcescu, directorul general al Transport Urban Sinaia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO