Bănci și Asigurări

Sunteţi client al Bank of Cyprus România? Sunteţi mulţumit de modul în care autorităţile române au gestionat criza cipriotă? Ce dificultăţi aţi întâmpinat în relaţia cu banca în această săptămână?

Sunteţi client al Bank of Cyprus România? Sunteţi...
04.04.2013, 13:29 1971

Sucursala locală a Bank of Cyprus, care şi-a suspendat temporar operaţiunile la începutul acestei săptămâni, urmează să reia programul de lucru cu clientela începând de luni, deocamdată nefiind luată în calcul varianta unei prelungiri a acestei situaţii.

“Se depun eforturi ca programul anunţat iniţial să fie respectat”, au declarat pentru ZF reprezentanţii Bank of Cyprus. Banca locală şi-a suspendat operaţiunile începând de luni în vederea identificării unui cumpărător, pe fondul programului de restructurare a grupului Bank of Cyprus.

Clienţii nu au putut efectua operaţiuni în sucursale sau prin internet banking, dar au putut utiliza cardurile la ATM-urile băncii.

Dacă sunteţi client al Bank of Cyprus puteţi utiliza secţiunea de comentarii pentru a sesiza dificultăţile pe care le-aţi întâmpinat în relaţia cu banca săptămâna aceasta.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO