Bănci și Asigurări

TBI Credit te împrumută să-ţi refaci dantura: Instituţia bancară lansează o linie de împrumuturi online pentru servicii stomatologice. Procesul de creditare este exclusiv online, fără nicio vizită la bancă

TBI Credit te împrumută să-ţi refaci dantura:...

Autor: Alina Botezatu, Mediafax

26.08.2018, 14:51 2787

TBI Credit, parte a TBI Bank, intră pe segmentul de creditare digitală în domeniul medical printr-un parteneriat cu clinica de stomatologie DentoCare, arată un comunicat transmis marţi de instituţia financiară.

Clienţii acestei clinici vor putea să acceseze servicii stomatologice cu plata în rate prin intermediul platformei digitale de creditare TBI, începând cu luna august, cu finanţare 100% digitală oferită de TBI Credit.

Procesul de creditare este exclusiv online, fără nicio vizită la bancă, susţin reprezentanţii băncii. După ce aleg serviciile stomatologice pe care vor să le finanţeze şi numărul de rate - între 6 şi 60, clienţii intră în apel video cu un reprezentant al TBI Credit în vederea identificării online şi a semnării electronice a tuturor documentelor necesare.

„În prezent, majoritatea comercianţilor care folosesc platforma noastră digitală de creditare provin din industrii precum IT&C, fashion, decoraţiuni interioare, DYI sau turism”, spune Kostas Tovil, Senior Vice President al eCommerce TBI Credit. Platforma digitală de creditare oferită de TBI Credit poate fi integrată pe website-urile comercianţilor”, menţionează reprezentanţii instituţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO