Bănci și Asigurări

Thomas Schollkopf, şeful pe Europa al Ergo International: Lucrăm la extinderea gamei de produse în România. Vedem încă oportunităţi pe RCA

Thomas Schollkopf, membru al consiliului de administraţie al Ergo International, responsabil pe regiunea Europa: Pentru a fi un jucător important într-o piaţă trebuie să fi prezent şi în asigurările de viaţă şi în asigurările generale. Nu vrem să fim dependenţi de un singur produs, iar în perioada următoare vom lucra la extinderea gamei de produse. Vedem încă oportunităţi  pe segmentul RCA.

Thomas Schollkopf, membru al consiliului de administraţie al Ergo International, responsabil pe regiunea Europa: Pentru a fi un jucător important într-o piaţă trebuie să fi prezent şi în asigurările de viaţă şi în asigurările generale. Nu vrem să fim dependenţi de un singur produs, iar în perioada următoare vom lucra la extinderea gamei de produse. Vedem încă oportunităţi pe segmentul RCA.

Autor: Anelis Baciu

30.01.2017, 00:04 226

Grupul german Ergo îşi menţine intenţia de a intra pe seg­mentul asigurărilor auto obligatorii (RCA) din România, iar printre priorităţile după fuziunea cu Credit Europe Asigurări se numără şi extinderea gamei de produse, a precizat Thomas Schollkopf, membru al consi­liului de administraţie al Ergo International, responsabil pe re­giunea Europa. Nemţii nu au stabilit însă o dată exactă pentru demararea operaţiunilor locale pe nişa RCA.

„Pentru a fi un jucător important într-o piaţă trebuie să fi prezent şi în asigurările de viaţă, şi în asigurările generale. Nu vrem să fim dependenţi de un singur produs, iar în perioada următoare vom lucra la extinderea gamei de produse. Vedem încă oportunităţi  pe segmentul RCA“, a afirmat Thomas Schollkopf la evenimentul de lansare a operaţiunilor Ergo pe asigurări generale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO