Bănci și Asigurări

Ţiriac şi-a luat adio de la numele unei bănci. Italienii merg înainte numai cu brandul UniCredit

Ţiriac şi-a luat adio de la numele unei bănci....

Autor: Liviu Popescu

18.08.2015, 11:36 11879
UniCredit Ţiriac Bank, al cincilea jucător din sistem, şi-a schimbat astăzi denumirea în UniCredit Bank, iar în următoarele lunii procesul de rebranding va continua prin schimbarea identităţii vizuale a băncii în contracte şi comunicarea comercială cu clienţii, partenerii, autorităţile şi în întreaga reţea de unităţi teritoriale, precum şi înlocuirea instrumentelor de plată.
 
“Schimbările care vor avea loc în cadrul procesului de rebranding nu implică modificarea caracteristicilor şi funcţionalităţilor produselor şi nici modificarea relaţiilor contractuale cu clienţii, iar înlocuirea instrumentelor de plată actuale cu cele care poartă noua denumire se va realiza treptat, fără costuri suplimentare pentru clienţi”, potrivit unui comunicat al băncii.
 
 
Citiţi şi: 
 
 
 
UniCredit Ţiriac a convocat adunarea generală a acţionarilor la finalul lunii iulie pentru a aproba schimbarea denumirii instituţiei de credit în UniCredit Bank şi renunţarea la mandatele de membri în consiliul de supraveghere de către Leonard Leca şi lui Petru Văduva. Ţiriac deţinea acţiunile la UniCredit Ţiriac Bank prin intermediul a două firme înregistrate în Olanda şi Cipru şi avea o opţiune de exit pe care putea să o exercite anual, negociată în 2005, în momentul în care UniCredit a preluat Bank Austria, care deţinea banca HVB România.
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO