Bănci și Asigurări

Titus Nicoară, directorul general al BT Leasing Transilvania, a demisionat

Titus Nicoară, directorul general al BT Leasing...

Autor: Liviu Popescu

02.02.2016, 00:00 1228

Titus Liviu Nicoară, directorul general al BT Leasing Transilvania, companie de leasing afiliată Băncii Transilvania, a treia instituţie de credit locală, a demisionat din această funcţie pe 15 ianuarie, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial. Morar Ionuţ Cătălin, 41 de ani, a fost numit în locul acestuia pe o perioadă nedeterminată, însă motivele demisiei lui Nicoară nu sunt precizate în Monitorul Oficial.

„Începând cu data de 15 ianuarie 2016 se desemnează Moldovan Sabina – director economic, ca având drept de semnătură pe toate conturile BT Leasing Transilvania IFN din toate băncile”, se mai arată în documentul publicat în Monitorul Oficial. BT Leasing a fost înfiinţată în 1995, iar în 2002 Banca Transilvania devine unicul acţionar.

Începând cu anul 2013, BT Leasing beneficiază de linii de credit din partea BERD şi a Uniunii Europene, facilităţi care se adresează întreprinderilor mici şi mijlocii cu finanţări de până la 125.000 de euro pentru contract. BT Leasing IFN are un capital social de 45 mil. lei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO