Bănci și Asigurări

Topul băncilor care îşi plătesc cel mai prost angajaţii. Diferenţa dintre primul şi ultimul loc este de 10.000 de lei pe lună

05.11.2016, 07:00 11321

Banca din România care îşi plăteşte cel mai prost angajaţii este CEC Bank, ai cărei salariaţi primesc, în medie, câte 2.850 de lei net/lună. 

Citibank, Eximbank, Bank of Cyprus, BCR Banca pentru Locuinţe şi Blom Bank sunt băncile cu cele mai mari salarii medii din sistem, având în vedere că oferă salarii medii cuprinse între 7.500 şi 13.200 de lei net pe lună, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor din bilanţurile băncilor.

„Băncile aflate în topul celor care oferă cele mai mari salarii medii nu sunt bănci corporate şi nu au sucursale în ţară care să «strice» media salarială pentru că au o diversitate mai mare în structură, nu doar angajaţi cu venituri mari“, a spus Alina Popescu,  talent information solution leader pentru România şi regiunea Balcani în cadrul Mercer, parte a grupului Marsh & McLennan Compa­nies.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO