Bănci și Asigurări

Traian Basescu catre guvernatorul BNR: "Vad ca intariti leul zi de zi"

Traian Basescu catre guvernatorul BNR: "Vad ca intariti leul zi de zi"
06.01.2011, 12:16 31

Leul este tot mai puternic in fiecare zi de la inceputul anului.Fapt remarcat si de presedintele Traian Basescu la prima intalniredin acest an cu guvernatorul Mugur Isarescu. "Buna ziua si la multiani! Vad ca intariti leul zi de zi", a spus presedinteleguvernatorului. Presedintele Traian Basescu, impreuna cu premierulEmil Boc si ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu s-auintalnit de la ora 11.00, la BNR, cu Mugur Isarescu, intr-o sedintade lucru.Vezi ce i-a mai spus presedintele guvernatoruluiBNR si cum va evoula cursul euro/leu in 2011 pewww.incont.ro!

Îâlnirea de lucru de la sediul BNR la care au participat şefulstatului, premierul, guvernatorul şi ministrul de Finanţe s-aîncheiat, joi, după mai mult de o oră de la momentul începerii.

Întâlnirea de la BNR s-a încheiat, în jurul orei 12.30.Laplecare, Băsescu a fost condus de Mugur Isărescu şi de ministrulFinanţelor. Şeful statului nu a făcut declaraţii despre discuţiilede la BNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO