Bănci și Asigurări

Tudose intră cu bocancii în Fisc: A schimbat şeful ANAF, iar acum l-a scos din decor şi pe şeful de la Antifraudă

Tudose intră cu bocancii în Fisc: A schimbat şeful...

Autor: Gabriel Pecheanu

21.07.2017, 08:34 32234

Şeful Direcţiei Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF, Marin Marius Florea, a fost schimbat din funcţie, joi, în locul său fiind numit Daniel Mihai Tudor, potrivit deciziilor premierului Mihai Tudose publicate în Monitorul Oficial.

Vicepreşedintele ANAF care coordona Direcţia generală antifraudă fiscală, Marin Marius Florea, a fost demis de premierul Mihai Tudose, în locul său fiind numit Daniel Mihai Tudor, potrivit Monitorului Oficial.

De asemenea, prim-ministrul Mihai Tudose l-a numit în funcţia de vicepreşedinte ANAF, cu rang de secretar de stat, pe Bogdan Stan, care a ocupat de la începutul anului funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. El a fost demis de la şefia ANAF marţi, 18 iulie.

Totodată, Mihai Tudose a mai semnat eliberarea fin funcţia de vicepreşedinte al ANAF a lui Sorin Cristian Giuvelea, dar şi numirea în această funcţie a lui Daniel Florin Anghel şi a lui Nicolae Pietrăreanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO