UniCredit Bank a atras 610 mil. lei prin vânzarea de obligaţiuni corporative. Răsvan Radu, CEO: Ne propunem să continuăm diversificarea structurii noastre de finanţare

1 aug 2017 Autor: Claudia Medrega

Emisiunea de obligaţiuni corpo­rative în lei lansată pe piaţa de capital de UniCredit, a cincea bancă de pe pia­ţa locală, a fost suprasubscrisă, insti­tu­ţia de credit reuşind să atragă 610 mil. lei.

Prin oferta primară de vânzare de obligaţiuni, adresată exclusiv inves­tito­rilor calificaţi, banca a vizat o sumă totală de 500 mil. lei, însă suma finală sub­scrisă şi alocată a fost de 610 mil. lei, po­trivit informaţiilor transmise de bancă.

„Ne propunem să continuăm diversificarea structurii noastre de finanţare, iar în România suntem prima bancă ce lansează noi structuri de in­vestiţii care răspund nevoilor inves­ti­torilor calificaţi locali şi sunt aliniate la caracteristicile şi capacitatea economiei româneşti“, a declarat Rasvan Radu, CEO al UniCredit Bank.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.08.2017

 
Cuvinte cheie:
UniCredit Bank
, obligaţiuni corporative
, Răsvan Radu
, CEO
, finantare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide