Bănci și Asigurări

UniCredit Bank a atras 610 mil. lei prin vânzarea de obligaţiuni corporative. Răsvan Radu, CEO: Ne propunem să continuăm diversificarea structurii noastre de finanţare

UniCredit Bank a atras 610 mil. lei prin vânzarea de...

Autor: Claudia Medrega

01.08.2017, 00:05 557

Emisiunea de obligaţiuni corpo­rative în lei lansată pe piaţa de capital de UniCredit, a cincea bancă de pe pia­ţa locală, a fost suprasubscrisă, insti­tu­ţia de credit reuşind să atragă 610 mil. lei.

Prin oferta primară de vânzare de obligaţiuni, adresată exclusiv inves­tito­rilor calificaţi, banca a vizat o sumă totală de 500 mil. lei, însă suma finală sub­scrisă şi alocată a fost de 610 mil. lei, po­trivit informaţiilor transmise de bancă.

„Ne propunem să continuăm diversificarea structurii noastre de finanţare, iar în România suntem prima bancă ce lansează noi structuri de in­vestiţii care răspund nevoilor inves­ti­torilor calificaţi locali şi sunt aliniate la caracteristicile şi capacitatea economiei româneşti“, a declarat Rasvan Radu, CEO al UniCredit Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO