Bănci și Asigurări

UniCredit Bank acordă granturi de 50.000 euro pentru trei firme sau ONG-uri cu proiecte de dezvoltare a afacerilor sociale

UniCredit Bank acordă granturi de 50.000 euro pentru...

Autor: Roxana Rosu

02.05.2018, 14:22 145

Fundaţia NESsT şi UniCredit Bank acordă granturi de 50.000 euro pentru dezvoltarea afacerilor sociale pentru trei firme sau ONG-uri, termenul limită de înscriere fiind 8 iunie.

Granturile sunt acordate de fundaţie în parteneriat cu UniCredit Bank şi UniCredit Business Integrated Solutions, în competiţia „Puterea afacerilor sociale – Program strategic de susţinere financiară şi de consolidare a capacităţilor pentru afaceri sociale cu impact sporit în România”.

În acest program se pot înscrie până pe 8 iunie 2018 întreprinderi şi afaceri sociale, înfiinţate şi conduse de ONG-uri (asociaţii, fundaţii), cooperative sau diferite tipuri de entităţi comerciale (PFA, SRL, II) care urmăresc rezolvarea unei probleme sociale.

”Ne bucurăm să susţinem din nou această competiţie de granturi pentru afaceri sociale în România. Obiectivul nostru este să dezvoltăm capacitatea afacerilor sociale din România care, prin soluţii inovative de business, contribuie la incluziunea socială a persoanelor din categorii defavorizate şi la creşterea economiei locale. Suntem convinşi că granturile şi orele de consultanţă oferite câştigătorilor vor aduce un plus de valoare considerabil grupurilor ţintă vizate  de aceştia.”, a declarat Maurizio Beretta, Chairman Fundaţia UniCredit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO