Bănci și Asigurări

Cel mai nou tip produs de creditare lansat de UniCredit, pentru persoanele care vor să îşi cumpere o locuinţă

Cel mai nou tip produs de creditare lansat de UniCredit,...
10.04.2018, 00:33 3492

„Noua soluţie de creditare de la UniCredit Bank le oferă viitorilor proprietari o dobândă foarte bună, similară cu cea a creditului Prima Casă, dacă locuinţa are un consum redus de energie, respectiv dacă deţine un certificat energetic A sau B+”, a declarat Sorin Drăgulin, Director Produse şi Segmente Retail în cadrul UniCredit Bank.

Creditul verde le oferă clienţilor o valoare mai redusă a ratei lunare, comparativ cu alte credite cu ipotecă oferite de UniCredit, inclusiv faţă de ofertele din programul Prima Casă, susţine comunicatul. Un exemplu comparativ de rată lunară pentru un credit ipotecar în valoare de 200.000 lei, pe o perioadă de 30 de ani, arată o rată de 987 lei pentru Creditul verde (DAE 4,43%), 1.002 lei pentru Credit Prima Casă şi 1.127 lei pentru Credit Ipotecar pentru Achiziţie (DAE 5,63%).

Facilitatea din România, în contextul căreia UniCredit a lansat creditul ipotecar pentru proiecte eficiente energetic, este un produs al BERD, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, în cooperare cu GEF, Fondul Global de Mediu şi TaiwanICDF, Fondul Internaţional de Cooperare şi Dezvoltare din Taiwan.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO