Bănci și Asigurări

UniCredit vrea să facă din România al doilea centru de servicii pentru grup. ”Când am intrat pe piaţa românească ne-am dorit oameni tineri şi entuziaşti şi costuri reduse cu personalul. Astăzi, România nu mai este pentru grup doar un centru near-shore, ci o locaţie strategică”

UniCredit vrea să facă din România al doilea centru de...
21.05.2016, 22:14 923

Paolo Cederle, directorul UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS), compania de servicii a grupului italian UniCredit, a declarat că România va fi în cadrul grupului un „centru global de competenţă“, unde vor fi create independent aplicaţiile şi programele folosite de UniCredit. Iar centrul din Bucureşti, aflat în prezent pe locul patru, va deveni al doilea din cadrul grupului UniCredit, după cel din Milano.

Paolo Cederle a fost prezent ieri la inaugurarea unui nou sediu al companiei în Iaşi.

„Locul este foarte important pentru noi. Vrem să construim un centru important în Iaşi. Când am intrat pe piaţa românească ne-am dorit oameni tineri şi entuziaşti şi costuri reduse cu personalul. Astăzi, România nu mai este pentru grup doar un centru near-shore, ci o locaţie strategică, un centru global în care aplicaţiile şi programele vor fi create independent. Conform planurilor companiei pentru următorii trei ani, Bucureştiul va deveni al doilea centru din cadrul grupului după cel din Milano, fiind al patrulea în prezent, iar Iaşiul - al cincilea, fiind al şaselea în prezent. Vom muta unele activităţi în România“, a spus Cederle.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO