Uniqa: Poliţele RCA pe o lună au reprezentat 17% din numărul total de poliţe vândute în T1

16 iun 2017 Autor: Anelis Baciu

Uniqa Asigurări, companie controlată de grupul austriac cu acelaşi nume, respinge acuzaţiile potrivit cărora nu vinde poliţe auto obligatorii (RCA) cu o durată de o lună şi afirmă că în primul trimestru al acestui an poliţele RCA încheiate pe o lună reprezentau 17% din numărul total de poliţe RCA vândute. 

Asigurătorul precizează însă că cea mai mare parte a contractelor, 57% din portofoliu, sunt încheiate pe un an.

„Dorim să asigurăm întreaga piaţă din România, actualii şi potentialii clienţi că Uniqa oferă posibilitatea de a încheia poliţe RCA pentru 12 luni, 6 luni, o lună de zile, precum şi alte perioade subanuale, în funcţie de cererea clienţilor“, precizează Franz Weiler, CEO al Uniqa Asigurări. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Uniqa
, polite
, rca
, vanzare
, reprezentare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide