Bănci și Asigurări

UNSAR: Plăţile efectuate de asigurători către service-urile auto nu vor fi afectate de sancţiunile contravenţionale aplicate de ANAF acestora

UNSAR: Plăţile efectuate de asigurători către...

Autor: Cristina Bellu

20.06.2017, 12:37 127

Plăţile aferente daunelor efectuate de companiile de asigurare către service-urile auto nu vor fi afectate de sancţiunile contravenţionale aplicate de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) unor unităţi reparatoare, potrivit UNSAR, organizaţia asigurătorilor din România.

Organizaţia precizează că membri asociaţi UNSAR dispun de proceduri de selecţie a partenerilor furnizori de reparaţii auto, proceduri în cadrul cărora asigurătorul verifică fiecare dosar, inclusiv facturile şi devizele de reparaţie.

“Având în vedere prevederile noii legislaţii RCA, care permit asiguratului să îşi repare vehiculul avariat la orice service autorizat, dorim să atragem atenţia clienţilor asupra modului în care selectează agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în domeniul reparaţiilor auto, precum şi asupra documentelor doveditoare emise de către aceştia.”, menţionează un comunicat al organizaţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO