Bănci și Asigurări

Urgent Cargus, finanţat de BCR şi OTP Bank printr-un credit sindicalizat de 134 de milioane de lei

Urgent Cargus, finanţat de BCR şi OTP Bank printr-un...

Autor: Anca Olteanu

21.08.2017, 11:03 1287

Facilitatea de credit are o maturitate de cinci ani şi a fost acordată Urgent Cargus pentru proiectele de dezvoltare ale companiei, inclusiv pentru refinanţarea împrumuturilor existente. BCR are calitatea de coordonator, aranjor principal mandatat şi agent de documentare, facilitate şi garanţii, iar OTP Bank România cea de aranjor principal mandatat.

Băncile creditoare au fost consiliate juridic de casa de avocatură Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii, iar Urgent Cargus a fost asistată legal de Clifford Chance Badea.

Urgent Cargus, controlată de Abris Capital Partners, este o companie din industria de curierat din România, care operează 72 de centre şi depozite şi o flotă de 2.600 de vehicule (proprii şi subcontractate), care transportă 32 de milioane de colete în fiecare an. Compania are peste 1.100 de salariaţi.

Abris Capital Partners este un fond de private equity active din Europa Centrală şi de Est (ECE), administrand capitaluri de peste 1,2 miliarde de euro.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, este un grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare.

BCR, membră a Erste Group, este un grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO