“vanzari.bcr.ro” şi “vanzari.brd.ro”, portalurile de executări silite ale primelor două bănci de pe piaţă

26 ian 2011 Autor: Razvan Voican

BCR şi BRD, cele mai mari două bănci de pe piaţă, au creat secţiuni web dedicate afişării activelor scoase la vânzare în urma executării silite a clienţilor care au încetat achitarea creditelor. De asemenea, sunt listate active scoase la vânzare în cadrul unor proceduri de valorificare amiabilă, prin care banca sprijină clientul datornic în găsirea unui cumpărător pentru acoperirea creanţei.

Portalul BCR este mai detaliat decât cel al BRD, având inclusiv secţiunea "Staţii peco" sau "Mini-hoteluri", şi prezintă în cele mai multe cazuri fotografii ale activelor scoase la vânzare.

BRD are numeroase oferte în categoria "valorificare amiabilă", cu 14 autoturisme, 9 spaţii comerciale sau 8 clădiri industriale. De asemenea, portalul BRD afişează activele disponibile pe judeţe.

 
Cuvinte cheie:
BCR
, vanzari active
, executarile silite

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide