Bănci și Asigurări

Viitorii şefi ai CEC Bank: salarii fixe cuprinse între 3.000 şi 8.000 de euro pe lună, plus bonusuri

Viitorii şefi ai CEC Bank: salarii fixe cuprinse între...

Autor: Adelina Mihai

08.12.2016, 00:07 2928

Headhunterii de la Transearch, firma desemnată să vină cu o listă scurtă de candidaţi pentru boardul băncii de stat CEC Bank, trebuie să colecteze până la începutul lunii ianuarie 2017 dosarele candidaţilor care vor să obţină o poziţie de administrator executiv sau neexecutiv la CEC.

Conform legii, aceştia vor beneficia de venituri fixe cuprinse între 3.000 şi 8.000 de euro brut pe lună, la care se adaugă o parte variabilă semnificativă.

„Într-un proiect de acest tip munca recrutatorului se finalizează de obicei în aproximativ 55 de zile de la mo­mentul publicării anunţului de selecţie, urmând ca apoi comisia de evaluare formată la nivelul clientului să realizeze propriile interviuri cu candidaţii propuşi pe lista scurtă şi să selecteze candidaţii câştigători“, a spus Bibiana Constantin, managing partner în cadrul firmei de executive search Transearch International.

Pe de altă parte, procesul de recrutare al adminis­tra­to­ri­lor CEC ar putea să mai fie îngreunat sau întârziat şi de spe­cificitatea unor reglementări din sectorul bancar:

„Având în vedere că în cazul CEC Bank toţi candidaţii se­lectaţi vor fi supuşi, anterior numirii, unei aprobări din par­tea BNR, ne aşteptăm ca acest proces de recrutare să se extin­dă pe o perioadă de timp mai lungă decât alte proiecte similare pe care le-am desfăşurat în trecut“, a mai spus Bibiana Constantin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO