Bănci și Asigurări

Wetterbest a facut 30 mil. lei în primele patru luni din 2016

Wetterbest a facut 30 mil. lei în primele patru luni din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.06.2016, 11:55 406
Producatorul de sisteme de acoperisuri din tigla metalica Wetterbest a inregistrat, in primele patru luni ale anului, o cifra de afaceri de aproximativ 30 de milioane de lei, in crestere cu 36% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
 
Rezultatele provin de la toate cele trei companii din grup - Depaco (producator de tigla metalica, tabla cutata si sisteme de drenaj), Polnebo (importator de folii, membrane, suruburi si ferestre de mansarda) si Cortina (producator si distribuitor).
 
"Anul trecut am produs peste 3 milioane de metri patrati de tigla metalica, prelucrand 20.000 de tone de otel. De la inceputul anului am angajat peste 30 de persoane si  planuim sa mai recrutam 15-20 in perioada urmatoare", spune Dragos Irimescu, director general Wetterbest.
 
Pentru 2016, compania isi propune o crestere de 20% a cifrei de afaceri si obtinerea unui profit consolidat de 8 milioane de lei.
 
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO