Bănci și Asigurări

Yakup Cil, CEO Credit Europe Bank: Am făcut profit brut de 16 milioane de euro în primele nouă luni

Yakup Cil, CEO Credit Europe Bank

Yakup Cil, CEO Credit Europe Bank

Autor: Anelis Baciu

20.10.2015, 00:07 1267

Credit Europe Bank, sucursala locală a grupului turc cu acelaşi nume, va continua să se axeze pe dezvoltarea segmentului cardurilor de credit şi va amplasa anul viitor în centrele comerciale din Bucureşti şi marile oraşe din ţară nouă puncte de vânzare a acestui produs, a afirmat Yakup Cil, CEO al băncii locale. În prezent, Credit Europe Bank are un singur astfel de punct de vânzare a cardurilor de credit în centrul comercial Militari Shopping Center din Capitală.

„Avantajul nostru competitiv vine din operaţiunile cu cardurile de credit. Este o activitate de bază pentru noi. Focusul nostru a fost şi va rămâne pe acest produs. Vrem să creştem astfel încât să ne păstrăm poziţia pe acest segment. Ne-am propus să emitem până la 30.000 de carduri până la sfârşitul acestui an, iar în prezent am atins aproximativ 80% din acest target, a explicat Cil. Un card emis de Credit Europe Bank are o limită de credit de până la 6.000 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO