Bănci și Asigurări

ZF Bankers Summit 2017: Care vor fi creditele imobiliare pe care le vor promova băncile în următorii ani? Cum va fi înlocuit programul “Prima Casă”? Cum vor reacţiona clienţii la creşterea dobânzilor la lei?

ZF Bankers Summit 2017: Care vor fi creditele imobiliare...

Autor: Cristian Hostiuc

04.07.2017, 19:44 830

Principalii bancheri de retail de pe piaţă vor discuta miercuri la Zf Bankers Summit 2017, ziua a doua, despre creditele imobiliare şi creditele de consum.

Cât mai este potenţialul de creditare, cât mai pot persoanele fizice să se îndatoreze, ce se va întâmpla când dobânzile la lei vor începe să crească, cum va fi înlocuit programul “Prima Casă”, vor fi principalele puncte de dezbatere între şefii de retail de la BCR, Dana Demetrian, Banca Transilvania, Gabriela Nistor, Raiffeisen, Cătălin Munteanu?

Tema creşterii preţurilor apartamentelor din ultimii doi ani va fi însoţită de date de la imobiliare.ro, cel mai important site de pe piaţă, temă susţinută de Dorel Niţă,

Un alt punct de discuţie va fi legat de promovarea plăţilor electronice şi reducerea pieţei gri, subiect susţinut de Cosmin Vladimirescu de la MasterCard.

De asemenea, Cristian Popecu de la SAP va prezenta modul prin care se culeg datele clienţilor şi ce rezultă  ca o fisă a acestora.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO