AAGES Târgu-Mureş amână listarea acţiunilor la Bursă pentru aprilie întrucât ASF i-a cerut consolidarea situaţiilor financiare

16 mar 2017 Autor: Liviu Popescu

AAGES Târgu-Mureş, producător de instalaţii de încălzire prin inducţie, amână listarea la Bursa de Valori Bucureşti după şedinţa acţionarilor din aprilie întrucât Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) i-a solicitat să consolideze situaţiile financiare deoarece avea deţinere de 50% la o companie din grup, potrivit intermediarului Goldring.

Compania din Târgu-Mureş, care ar putea să deschidă listările la BVB pentru 2017, intenţiona ca iniţial să facă acest pas în luna februarie, iar potrivit intermediarului Goldring ar putea avea o capitalizare de 46 mil. lei.

„Am convocat AGA pentru 12 aprilie pentru aprobarea situaţiilor financiare pentru anul 2016“, spune Virgil Zahan, directorul general al Goldring. După aprobarea situaţiilor financiare pentru 2016 prospectul de listare, care deja este întocmit, va fi depus la ASF.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 

Cuvinte cheie:
financiar
, listare
, mures
, amanare
, consolidare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide