Burse - Fonduri mutuale

AAGES Târgu-Mureş amână listarea acţiunilor la Bursă pentru aprilie întrucât ASF i-a cerut consolidarea situaţiilor financiare

AAGES Târgu-Mureş amână listarea acţiunilor la...

Autor: Liviu Popescu

16.03.2017, 00:03 306
AAGES Târgu-Mureş, producător de instalaţii de încălzire prin inducţie, amână listarea la Bursa de Valori Bucureşti după şedinţa acţionarilor din aprilie întrucât Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) i-a solicitat să consolideze situaţiile financiare deoarece avea deţinere de 50% la o companie din grup, potrivit intermediarului Goldring.

Compania din Târgu-Mureş, care ar putea să deschidă listările la BVB pentru 2017, intenţiona ca iniţial să facă acest pas în luna februarie, iar potrivit intermediarului Goldring ar putea avea o capitalizare de 46 mil. lei.

„Am convocat AGA pentru 12 aprilie pentru aprobarea situaţiilor financiare pentru anul 2016“, spune Virgil Zahan, directorul general al Goldring. După aprobarea situaţiilor financiare pentru 2016 prospectul de listare, care deja este întocmit, va fi depus la ASF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO