Acţionarii Bittnet Systems vor putea să subscrie în majorarea de capital la 0,57 lei pe acţiune, cu 54% sub preţul de tranzacţionare

28 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

Bittnet Systems (BNET), furnizor de servicii de training IT şi de soluţii IT&C, care în aprilie 2015 devenea prima companie de IT tranzacţionată la bursa românească, vrea să emită 1,4 mi­lioane de acţiuni pentru majorarea cu aporturi noi la preţul de 0,56 lei/acţiune.

Vineri acţiunile BNET au închis la 1,25 lei, în urcare cu 7,3% faţă de şedinţa precedentă, pe un rulaj de 65.000 de lei, cel mai ridicat din iulie încoace.

„Această operaţiune, precedată de o perioadă de tranzacţionare a dreptu­rilor de preferinţă, va demara odată cu obţinerea vizei ASF pe prospectul de majorare“, se arată în raportul se­mes­trial al Bittnet publicat pe site-ul BVB şi semnat de Mihai Logofătu, directorul companiei cu 36 mil. lei capitalizare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.08.2017

 

Cuvinte cheie:
Actionari
, Bittnet Systems
, subscriere
, actiuni
, tranzactionare
, majorare de capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide