Acţionarii BVB care nu sunt de acord cu fuziunea cu Sibex Sibiu vor primi un preţ de retragere de 35,6 lei pe acţiune, peste preţul din piaţă

24 iul 2017 Autor: Roxana Rosu

Acţionarii BVB care nu sunt de acord cu fuziunea bursei de la Bucureşti cu bursa Sibex din Sibiu vor primi un preţ de retragere de 35,6376  lei/acţiune, stabilit de consultantul CMF Consulting, a anunţat vineri BVB. 

„Conform prevederilor art. 5.2 din «Procedura de retragere a acţionarilor din Bursa de Valori Bucureşti», preţul stabilit de către expert în cadrul raportului de evaluare şi care va fi plătit acţionarilor care şi-au exercitat dreptul de retragere din Societate este de 35,6376  lei/acţiune”, se precizează în anunţul bursei. 

Acţiunile BVB au închis şedinţa de vineri la 33,9 lei, în urcare cu 0,3% faţă de cea precedentă. Acţionarii BVB au avut ca termen data de 15 mai pentru a-şi exercita dreptul de retragere. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.07.2017

 

Cuvinte cheie:
bvb
, actionari
, fuziune
, pret
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide