Burse - Fonduri mutuale

Acţionarii Maillis România vor să majoreze capitalul cu 1,2 mil. euro

Acţionarii Maillis România vor să majoreze capitalul cu 1,2 mil. euro

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Cojocar

19.06.2011, 23:33 166

Acţionarii producătorului şi distribuitorului de ambalaje MJMaillis România (MJM), din Ilfov, parte a grupului grec cu acelaşinume, se vor întruni luna viitoare pentru a discuta majorareacapitalului cu suma de circa 5 mil. lei (1,2 mil. euro)reprezentând valoarea unei creanţe deţinute de acţionarul majoritarîn valoare de 4 mil. lei şi aporturi în numerar ale celorlalţiacţionari.

Maillis Industrial Packaging Systems & Technologies urmeazăsă convertească în acţiuni creanţe certe, lichide şi exigibile pecare le deţine la compania românească. Ceilalţi acţionari vor aveaposibilitatea să subscrie acţiuni pentru a-şi păstra participaţiilela un preţ de un leu/unitate, egal cu valoarea nominală a uneiacţiuni Maillis România.

Perioada de subscriere va începe la data de 17 august, se aratăîn convocatorul publicat pe Bursă de reprezentanţii societăţii. Lafiecare două acţiuni deţinute anterior acţionarii vor putea să maisubscrie un titlu. Acţiunile Maillis s-au tranzacţionat ultima datăla un preţ de 2 lei/unitate, nivel la care capitalizarea companieieste de 4,9 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO