Acţionarii SIF Oltenia trebuie să voteze: dividend cu 5% randament sau răscumpărarea a 5% din capital

3 mar 2017 Autor: Roxana Rosu

SIF5 Oltenia propune acţionarilor două modalităţi de repartizare a profitului net, una care prevede acordarea unui di­vi­dend de 0,0815 lei/titlu, echivalentul unui randament de 5%, iar alta prin care cea mai mare parte a fondurilor ar fi uti­li­zată pentru răscum­păra­rea a 5% din ca­pitalul so­cie­tăţii. Ieri însă ac­ţiunile SIF5 scădeau cu până la 2%, la 1,63 lei.
 
Cele două propuneri ur­mează să fie dis­cutate în adunarea generală a acţio­na­rilor din 4 aprilie.
 
SIF Oltenia a înregis­trat anul trecut un profit net de 101 mi­lioane lei, nivel si­milar cu cel prevăzut prin buget pentru anul 2016, şi venituri totale de 150 milioane lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.03.2017

 

Cuvinte cheie:
sif oltenia
, actionari
, randament
, rascumparare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide