Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile asiatice au scăzut în şedinţa de marţi

Acţiunile asiatice au scăzut în şedinţa de marţi

Autor: Ştefan Stan

29.11.2016, 10:02 58

Preţul petrolului a scăzut înapoi sub 47 de dolari, în condiţiile în care membrii OPEC nu au reuşit să depăşească neînţelegerile legate de plafonarea producţiei. Dolarul s-a stabilizat după două zile de declin, în timp ce acţiunile europene au fost puţin schimbate, în condiţiile în care investitorii au aşteptat să vadă planurile de stimulare economică ale lui Trump, precum şi rezultatul referendumului din Italia.

Aproape jumătate dintre acţiunile din MSCI Asia Pacific au scăzut. Indicele Hang Seng China Enterprises a pendulat între câştig şi pierdere. Banca Centrală pretinde noi scăderi ale creditării ipotecare, potrivit unor surse din piaţă/

Indicele Nikkei 225 al bursei din Japonia a scăzut cu 0,27%, în timp ce Hang Seng a înregistrat un declin de 0,28%, iar Shanghai Composite un avans de 0,18%.  

Futures pentru Euro Stoxx 50 au crescut cu 0,1%, în timp ce cele pentru S&P 500 au fost puţin schimbate, după ce indicii au pierdut luni 0,3%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO