Acţiunile Conpet Ploieşti au înregistrat cea mai mare creştere în ultima lună dintre constituenţii indicelui BET

6 oct 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Capitalizarea bursieră a Conpet Ploieşti (COTE), transportator de ţiţei, a crescut cu 4,84% în ultima lună, în condiţiile în care indicele BET, referinţa bursei locale, s-a depreciat cu aproximativ 2%.

În acestă perioadă, statul român, acţionar majoritar cu o deţinere de 58,71% în cadrul companiei energetice, a cerut dividende suplimentare de 85 milioane lei, echivalentul unui randament de 9-10%, după ce Conpet Ploieşti distribuise deja 138 milioane lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 

Cuvinte cheie:
Conpet
, crestere
, ploiesti
, bet
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide