Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Digi Communications au ajuns la un nou minim record

Acţiunile Digi Communications au ajuns la un nou minim...

Autor: Ştefan Stan

03.11.2017, 12:58 4110

Acţiunile Digi Communications au scăzut puternic în şedinţa de vineri, cu 1,62%, şi au ajuns la 36,4 lei, un nou minim istoric, mult sun preţul de listare de 4 lei. 

Indicele BET a scăzut vineri cu 0,14%, la 7,765 de puncte. Cea mai mare scădere a fost înregistrată de acţiunile Electrica, care au înregistrat un minus de 2,54%, urmat de Transelectrica, cu minus 2,46%, şi de acţiunile BVB, cu 2,03%. BRD SocGen a urcat cu 1,81%, după rezultatele financiare care anunţă un profite aproape dublu în primele 9 luni. 

Bursa traversează una dintre cele mai proaste perioade din ultimii 20 de ani, cu o serie de scăderi relativ mici, dar care obosesc apetitul investitorilor şi îi sperie pe cei instituţionali. Rulajele sunt la jumătatea faţă de media anului, de circa 40-50 mil. lei. Analiştii din piaţă aruncă vina pe politica fiscală a guvernului, care provoacă incertitudine în rândul companiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO