Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Digi deschid prima şedinţă de tranzacţionare la 41,7 de lei. "Cu ajutorul Digi, capitalizarea companiilor româneşti listate depăşeşte 20 mld. euro". UPDATE: Lichiditate excepţională la titlurile Digi

Acţiunile Digi deschid prima şedinţă de...

Autor: Liviu Popescu

16.05.2017, 09:54 2304
UPDATE 11:30: Lichiditatea Digi în prima şedinţă de tranzacţionare pe bursă a ajuns la 35 mil. lei, fiind tranzacţionate 839.000 de acţiuni.
 
Update 9:55. Acţiunile Digi urcă cu 9% peste preţul de ofertă, la 43,5 lei.

 
Acţiunile Digi au deschis prima şedinţă de tranzacţionare la preţul de 41,7 de lei, faţă de cel de ofertă de 40 de lei. "Cu ajutorul Digi, capitalizarea companiilor româneşti listate depăşeşte 20 mld. euro", spune preşedintele BVB Lucian Anghel. 
 
Un numar de 23,9 milioane de acţiuni au fost incluse în oferta Digi, adică 25,6% din numărul total de acţiuni emise de societate. Preţul acţiunilor în cadrul ofertei a fost de 40 de lei pe acţiune, iar la acest preţ, valoarea ofertei a fost de circa 950 mil. lei.

 
Serghei Bulgac, CEO Digi, răspunzând la o întrebare ZF despre fondatorul Digi, Zoltan Teszari: Dânsul este o persoană mai puţin publică şi de aceea nu este astăzi aici. Am păstrat legătura cu dânsul pe parcursul ofertei şi este mulţumit de preţul de 40 de lei

Serghei Bulgac, CEO Digi, pentru ZF: BERD este sigur unul din acţionari, dar nu ştiu să vă spun cât are

Serghei Bulgac, CEO Digi, a confirmat pentru ZF că BERD este printre acţionarii DIGI. ”BERD este sigur unul din acţionari, dar nu ştiu să vă spun cât are”. 

 
 
Lichiditatea Digi în prima şedinţă de tranzacţionare pe bursă a ajuns la 35 mil. lei, fiind tranzacţionate 839.000 de acţiuni.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO