Finanţe personale

Acţiunile Digi scad la Bursă. Răspunsul şefului companiei: După ce finalizăm investiţiile, în 2-3 ani, vom plăti dividende

4 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Serghei Bulgac, directorul general al Digi Communi­cations (DIGI), spune că va plăti dividende în 2-3 ani, adică după ce compania va finaliza principalele proiecte de in­ves­ti­ţii, respectiv dezvoltarea reţelelor de telefonie mobilă din Ro­mâ­nia şi din Ungaria şi integrarea Invitel, operatorul de cablu din Ungaria cumpărat de Digi în iulie pentru 140 mil. euro. „Până atunci ne vom respecta planurile aşa cum am menţionat şi în prospect şi anume fără dividende. După ce finalizăm principalele proiecte de investiţii, în 2-3 ani, vom plăti dividende“, spune Serghei Bulgac, şeful Digi. RCS&RDS, ultimul venit pe piaţa de telefonie mo­bilă din Ro­mânia şi din Ungaria, trebuie să investească masiv în pro­pri­ile reţele de telefonie mobilă pentru a reduce decalajele fa­ţă de liderii pieţei care operează chiar şi din 1997, cum este ca­zul Orange România. Telefonia mobilă a devenit principalul obiec­tiv de dezvol­tare al Digi, iar compania a crescut pe acest segment întrucât clienţii încep să prefere să achiziţio­ne­ze pa­chete complete de servicii fixe şi mobile de la acelaşi furnizor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.10.2017

 

Cuvinte cheie:
dividende
, companie
, plati
, investitii
, sef
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide