Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Electrica şi-au luat un respiro, după un raliu de 11%

Acţiunile Electrica au închis şedinţa de ieri cu un minus de 0,54% şi un preţ de 12,94 lei/titlu.

Acţiunile Electrica au închis şedinţa de ieri cu un minus de 0,54% şi un preţ de 12,94 lei/titlu.

Autor: Roxana Pricop

25.09.2014, 00:05 588
Acţiunile grupului de distribuţie Electrica (EL) au scăzut cu până la 3% în şedinţa de ieri, investitorii reacţio­nând la informaţiile neoficiale din piaţă că Enel şi-ar putea modifica planurile privind vânzarea operaţiunilor din România.
 
Scăderea s-a temperat pe parcusul şedinţei, iar acţiunile Electrica au închis şedinţa de ieri cu un minus de 0,54% şi un preţ de 12,94 lei/titlu.
 
Titlurile Electrica au fost suspendate de la tranzacţionare în şedinţele de luni şi marţi, în urma derulării adunării generale de alegere a noului consiliu de administraţie. Evo­luţia de miercuri vine după o creştere de 11% în cele trei săptămâni ale lunii septembrie.
 
Aşteptările ca Electrica să preia o parte din activele Enel din România, tran­zacţie care i-ar fi îmbunătăţit pro­fita­bilitatea şi distribuţia de divi­dende, au fost unul dintre factorii im­portanţi care au alimentat creşterea co­taţiei companiei la un maxim de 13,2 lei/titlu săptămâna trecută.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO