Acţiunile Nuclearelectrica au scăzut sub preţul de 10 lei

4 feb 2014 Autor: Andrei Chirileasa

Acţiunile producătorului de energie electrică Nuclearelectrica (simbol bursier SNN) au scăzut sub pragul de 10 lei, pentru prima dată de la listare. La ora 13:30, titlurile Nuclearelectrica se tranzacţionau la preţul de 9,88 lei, cu 2,18% sub cotaţia de închidere de luni.

În ultimele trei luni, titlurile Nuclearelectrica s-au aflat pe un trend descendent înregistrând o scădere de 15%, de la 11,6 lei la începutul lunii noiembrie. Nuclearelectrica s-a listat la bursă în urma unei oferte publice iniţiale derulată în septembrie 2013.

Compania a vândut pe bursă 10% din acţiunile proprii la preţul de 11,2 lei, iar micii investitori care au subscris în primele zile ale ofertei au beneficiat de discount de 8% luând acţiunile la preţul de 10,304 lei.
În prezent, Nuclearelectrica are o capitalizare de 2,786 mld. lei (620 mil. euro).

 

Cuvinte cheie:
nuclearelectrica
, actiuni
, pret
, scadere
, energie electrica
, listare

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide