Acţiunile prăbuşite la Bursa Bucureşti de la începutul anului: Energopetrol Câmpina, Romcab Târgu-Mureş şi Concefa Sibiu

14 iun 2017 Autor: Liviu Popescu

Acţiunile companiei Energo­pe­trol Câmpina (ENP) afişează cea mai severă depreciere de la începutul anului din rândul celor 84 de emitenţi pe piaţa principală a bursei româneşti.
 
Acţiunile companiei care se ocupă cu lucrări de instalaţii electrice au minus 79% de la începutul anului pe un rulaj de 8.600 de lei în urma a 52 de tranzacţii. Cea mai recentă tranzacţie cu acţiuni ENP a avut loc pe 11 mai la preţul de 0,287 lei.
 
Scăderea abruptă a companiei la care SIF Muntenia are 8% este posibil să fi fost cauzată de rezultatele financiare pentru primul trimestru în condiţiile în care pierdererile au fost de 543.000 lei, iar veniturile totale au scăzut de trei ori faţă de ianuarie-martie 2016, la 330.000 de lei. Acţionarul majoritar este Asociaţia Salariaţilor, cu 49%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2017

 

Cuvinte cheie:
actiuni
, tranzactionare
, bursa
, prabusire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide