Acţiunile Transelectrica cresc cu 0,6% după demisia lui Toni Teau, al şaptelea şef în ultimii cinci ani, şi vrea noi directori

14 mar 2017 Autor: Liviu Popescu

Acţiunile transportatorului de energie electrică Transelectrica (TEL) creşteau ieri până la ora 15:00, când a fost redactată această ştire, cu 0,6%, la 33,4 lei, după ce Toni Teau a confirmat faptul că şi-a dat demisia de la conducerea companiei cu 2,4 mld. lei capitalizare. Transelectrica a transmis ieri către bursă informarea referitoare la demisia lui Toni Teau, care era preşedinte executiv, după ce informaţia circula de sâmbătă dimineaţă în piaţă, fără însă să specifice motivul din spatele plecării lui, al şaptelea şef la conducerea companiei de stat din ultimii 5 ani.

„Ion-Toni Teau renunţă la mandatul încredinţat de membru şi preşedinte al directoratului Transelectrica începând cu 26 aprilie 2017“, spune compania la care statul are 58,7%.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2017

 

Cuvinte cheie:
crestere
, demisie
, directori
, sef
, transelectrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide