Afacerile MedLife au crescut cu 28% la şase luni, la 301 mil. lei, iar profitul net s-a majorat de peste 3 ori

10 aug 2017 Autor: Roxana Rosu

Stomatologia a avut cea mai mare creştere, 954%, în timp ce la Spitale avansul a fost de 16%.

Cifra de afaceri a grupului de servicii medicale private MedLife a crescut în primul semestru al anului cu 28,8%, la 301 milioane lei, avansul fiind susţinut de toate liniile de business ale grupului, în timp ce profitul net s-a majorat de peste trei ori, la 6,4 milioane lei, de la 1,9 milioane lei în perioada similară din 2016.

Cele mai mari creşteri au fost înregistrate pe zonele de Stomatologie (954%), Clinici (34%) şi Laboratoare (18%), în timp ce la Spitale avansul a fost de 16%, iar la Farmacii (21%).

Majorarea afacerilor în primele şase luni a fost determinată şi de achiziţiile derulate de companie în ultima perioadă, potrivit raportului financiar al grupului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2017

 

Cuvinte cheie:
MedLife
, crestere
, afaceri
, majorare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide